2021-02-18 10:00Lehdistötiedote

36V MAX POWER invertteri - anna virtaa laitteille kodin ulkopuolella

Kannettava virtalähdeLataa ja anna virtaa laitteille kodin ulkopuolella RYOBIN kannettavien virtalähteiden avulla.

Kannettavaa tehoa

RYOBI® MAX POWER invertteri tarjoaa 230V jännitteellä 300W jatkuvaa vaihtovirtaa. Sen avulla käytät verkkovirtakäyttöisiä laitteita myös kodin ulkopuolella.

Puhdas siniaalto

Täydellinen herkkien elektroniikkalaitteiden sekä kannettavien, kameroiden, tuulettimien, radioiden ja älykaiutinten kaltaisten pienten laitteiden virtalähteeksi.

Useita liitäntäportteja

Kahden USB-portin ja 230V pistokkeen ansiosta voit ladata tai käyttää useaa laitetta samanaikaisesti. Invertteri sopii täydellisesti retkeilyyn tai etätöihin.

LED-aluevalo

Vaihtosuuntaajassa on myös LED-aluevalo kahdella virta-asetuksella. Sen ansiosta laitteiden liittäminen on helppoa myös pimeässä sähkökatkoksen aikana.

Esittelyssä uudet invertterit.

Seinäkiinnike

Takakantokahva helpottaa tuotteen kantamista niin akun kanssa kuin ilman akkua. Integroitu seinäkiinnike helpottaa tuotteen varastoimista ja pitämistä irti maasta.

MAX POWER -TEHOA

Edistyneen moottoritekniikan, elektroniikan ja akkutehon ansiosta MAX POWER tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ilman johtoja. Pitkätkään puutarhatyöt eivät enää ole ongelma.

Akkukäyttöinen MAX POWER -järjestelmä on hiljaisempi, päästötön ja vähemmän tärinää tuottava. MAX POWER akuilla voi antaa virtaa monenlaisille puutarhatyökaluille, aina ruohonleikkureista ja pensasleikkureista akkukäyttöisiin inverttereihin ja lumilinkoihin.

Tuotetiedot

Teho

36V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Maksimiteho (W)

500

Jatkuva teho (W)

300

Vaihtovirtaportit

1

USB-portit (tasavirta)

2

Tuotenumero

5133004893

EAN-koodi

4892210190925

 Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen

Aiheeseen liittyvät linkit