2021-03-11 11:00Lehdistötiedote

Esittelyssä ROBOYAGI - tehokas ja hiljainen robottiruohonleikkuri

robottiruohonleikkuriROBOYAGIN™ avulla saat kauniin ja terveen nurmikon.

36V Hiiliharjaton robottiruohonleikkuri

ROBOYAGI™ -robottiruohonleikkuri huolehtii nurmikon leikkaamisesta, jolloin sinä voit rentoutua ja nauttia puutarhastasi. ROBOYAGI™ leikkaa nurmikon nopeasti ja saa sen näyttämään terveemmältä koosta ja kaltevuudesta riippumatta.

Luokkansa paras suorituskyky

ROBOYAGI™ -ruohonleikkurin leikkuukapasiteetti on 26 cm, eli se leikkaa leveämmältä alueelta kuin markkinoilla olevat robottiruohonleikkurit yleensä. Lisäksi sen akku kestää markkinoiden muita vaihtoehtoja pidempään, ja latautuu niitä nopeammin. Suuremman leikkuuleveyden ansiosta ROBOYAGI™ voi leikata suuremman alueen yhdellä latauksella, joten ruohonleikkuu käy tavallista nopeammin ja tehokkaammin.

Robottiruohonleikkurin tapa leikata ruohoa – silppuaminen – edistää todistetusti tiheämmän nurmikon muodostumista ja vähentää sammaleen sekä rikkaruohojen kasvua. Siten nurmikko näyttää tavallista vihreämmältä ja terveemmältä.

Optimoitu navigointi

ROBOYAGI™ selviää ongelmitta myös epätasaisista nurmikentistä, sillä se pystyy liikkumaan ja leikkaamaan jopa 36 % rinteillä (20°). ROBOYAGI suoriutuu myös kapeista väylistä ja leikkaa myös vaikeasti saavutettavat alueet puutarhasta. 

Hiljainen käynti WHISPER™ -teknologialla

Ruohonleikkureista tulee monesti mieleen melu. ROBOYAGI™ on erilainen. ROBOYAGI™ on osa RYOBI® WHISPER™ -sarjaa. Erittäin tehokkaiden hiiliharjattomien moottoreiden ja innovatiivisen leikkuumekanismin ansiosta ROBOYAGI™ on perinteistä ruohonleikkuria hiljaisempi. Itse asiassa sen melutaso on tavallista keskustelua alhaisempi, tämä tarkoittaa, että ROBOYAGI™ leikkaa nurmikon häiritsemättä vaikka nukkuessasi.

Leikkaa juuri silloin kuin sinulle sopii

ROBOYAGIN™ suojattu ja koteloitu elektroniikka varmistaa, että nurmikkosi pysyy moitteettomassa kunnossa niin sateella kuin paisteellakin.

Ohjaa kätevästi älypuhelimellasi

ROBOYAGI™ sisältää vakiona Wi-Fi-yhteyden. IOS- ja Android-laitteille on saatavana ilmainen sovellus, jonka kautta voit ohjata ruohonleikkuria älypuhelimella.

"Kätevän sovelluksen avulla voit hallita ruohonleikkurin kaikkia toimintoja. Sen avulla voit määrittää leikkuun aloituspäivän ja -kellonajan sekä valvoa ruohonleikkurin toimintaa. Lisäksi sovellus ilmoittaa, kun terät on vaihdettava", tuotepäällikkö Liisa Railasto kertoo.

Sovelluksen avulla voit myös katsoa esittelyvideoita, tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin sekä säätää ROBOYAGIN™ leikkuukorkeutta; mahdollisia korkeusvaihtoehtoja on yhdeksän välillä 20–60 mm.

Miten ROBOYAGI™ toimii?
Asennussarjan mukana toimitettava rajalanka asennetaan ympäröimään nurmikkoa, jolloin se toimii sekä rajana, jota ROBOYAGI™ ei voi ylittää, sekä väylänä, jota myöten laite löytää takaisin latausasemaan. Kun ROBOYAGIN™ virta on käymässä vähiin, se etsii reunakaapelin ja ajaa latausasemaan. Akku latautuu, ja latauksen päätyttyä leikkuri jatkaa työtään. 

ROBOYAGI™ sisältää myös monia turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. PIN-suojaus antaa mielenrauhaa varkauden varalta ja suojaa väärinkäytöltä. Terän pikapysäytys pysäyttää terän puolessa sekunnissa, kun ROBOYAGI™ nostetaan ylös. Ruohonleikkurin mukana toimitetaan vakiona teräsuoja.

Asennussarjat ja tarvikkeet

ROBOYAGI™ -perusyksiköitä on vain yksi, mutta asennussarjoja on kaksi eri kokoisille puutarhoille: enintään 1200 m² (RIK1200N) tai enintään 3000 m² (RIK3000). Tarjolla on myös monia lisävarusteita, kuten ulkoreunan leikkaamisessa auttava reunatrimmeri ja rajakaapelin liittimiä.

Takuu

RYOBIN®  työkalut on luotu kestämään. Sen vuoksi ROBOYAGI™  -robottiruohonleikkurilla on 3 vuoden valmistusvirhetakuu.

Teho

36V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Leikkuuleveys (mm) 

260

Leikkuukorkeus (mm)   

20-60

Tunnistimet

Kyllä

Yhteys

Wi-Fi

Maks. kallistus

20° / 36%

Tuotenumero

5133004762

EAN-koodi

4892210185846

 
 
 
 

 Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen

Aiheeseen liittyvät linkit