2021-01-12 13:14Lehdistötiedote

Leikkaa oksat vaivattomasti teleskooppivarrellisella oksaleikkurilla

oksaleikkuriLeikkaa oksat vaivattomasti vaikeapääsyisissä paikoissa ONE+ oksaleikkurin avulla.

Uusi ONE+ Oksaleikkuri teleskooppivarrella

Teleskooppivarrellisen oksaleikkurin avulla voit karsia helposti niin matalat kuin korkeat oksat 1,9–2,7 metrin etäisyydeltä ilman kurottelua. Leikkauspäätä voi kääntää 150 astetta viiteen eri asentoon, joten hankalatkin oksat on helppo leikata. 250 Nm vääntömomentin ansiosta terät leikkaavat vaivatta jopa 32 mm paksuisia oksia.

"Tämä työkalu auttaa pitämään puutarhan kunnossa. Sen avulla voi poistaa vahingoittuneet ja sairastuneet oksat ja siten edistää kasvien kasvua", tuotepäällikkö Liisa Railasto kertoo.

Ohileikkaavat terät takaavat tasaisen ja tarkan leikkauksen, jolloin kasvi vaurioituu mahdollisimman vähän.

Helppokäyttöinen

Oksaleikkuri on koostaan huolimatta kevyt. Olkavaljaat antavat lisätukea ja takaavat käyttömukavuuden pitkien käyttöjaksojen aikana.

Teho

18 V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Terän tyyppi

Ohileikkaava

Leikkauskapasiteetti (mm)

32

Pituus (m)

1,92,7

Paino akkuyksikön kanssa (kg)

3,9

Tuotenumero

5133004575

EAN-koodi

4892210182562

 

 

 

 

 

ONE+™-puutarhasarjan uusimpana jäsenenä 18V oksaleikkuriin voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet kotona ja puutarhassa.

Lue lisää.Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen