2020-04-07 08:31Lehdistötiedote

RYOBI® esittelee peräti kaksi UUTTA ja innovatiivista akkuajoleikkuria

RYOBIN® akkuajoleikkuri ja sauvaohjattava akkuajoleikkuriRYOBIN® akkuajoleikkuri ja sauvaohjattava akkuajoleikkuri

Päästötön. Akkukäyttöinen. Vaivaton. RYOBI® esittelee peräti kaksi UUTTA ja innovatiivista akkuajoleikkuria, jotka helpottavat suurten pihojen ja puutarhojen ylläpitoa ja joiden tarkan leikkuutuloksen ansiosta nurmikkosi on aina loistokunnossa.

RYOBIN® puhdasta akkukäyttöistä voimaa. Valitse oma suosikkisi!

Ajoleikkuri RM480e

48V akkujen ansiosta RYOBI®-ajoleikkurin käyntiaika on 2,5 tuntia ja se leikkaa jopa 10 000 m2 yhdellä latauksella.

Nurmikon leikkaamista varten tarvitsee vain kääntää avainta, joten bensiinin tankkaus ja pakokaasut ovat historiaa.

Teräksestä valmistetut 96 cm:n kaksoisterät takaavat tarkan leikkuujäljen ja tekevät leikkurista täydellisen isojen alueiden helppoon leikkaamiseen.

Leikkurissa on kolme leikkuutehoon optimoitua suorituskykyistä harjatonta moottoria, joiden ansiosta nurmikkosi on aina moitteettomassa kunnossa.

Automaisen käsiteltävyyden ansiosta kääntösäde on 40 cm, joten tiukkojen kulmien leikkuu sujuu vaivatta. “Pienen kääntösäteen ansiosta ruohoa jää leikkaamatta vähemmän, eikä samaa kohtaa tarvitse ajella uudelleen leikkuujäljen paikkaamiseksi”, Pohjoismaiden tuotepäällikkö Liisa Railasto kertoo.

Sauvaohjattava ajoleikkuri ZTR480ex

Uusi sauvaohjattava, paikallaan kääntyvä ajoleikkuri kulkee erittäin ketterästi. Nyt entistäkin tiukemmat käännökset onnistuvat niin, ettei nurmikkoa jää leikkaamatta. Leikkuri pystyy myös kääntymään paikallaan mihin tahansa suuntaan.

Uusi ajoleikkurimme on erittäin suorituskykyinen ja tehokas. 48V akkujen ansiosta ajoleikkurin käyntiaika on 2,5 tuntia ja se leikkaa jopa 12 000m2 yhdellä latauksella.

”Nurmikonleikkuu käynnistyy avainta kääntämällä, bensiinin tankkaus ja pakokaasut ovat historiaa”, Liisa Railasto kertoo.

Teräksestä valmistetut 106 cm:n kaksoisterät takaavat tarkan leikkuujäljen ja tekevät leikkurista täydellisen isojen alueiden nopeaan leikkuuseen.

Ensiluokkaiset ominaisuudet

RYOBIN® molemmat ajoleikkurit ovat erittäin kestäviä, sillä niiden tukeva ja pitkäikäinen runko on valmistettu vahvistetusta teräksestä. Leikkuulaitteen komponentit on tiivistetty, joten se on säänkestävä eikä sadekuurokaan estä leikkaamista.

Ajoleikkurissa on valittavissa 12 eri leikkuukorkeutta, joiden säätöväli on 35–115 mm, joten ajoleikkuri soveltuu kaikkiin tilanteisiin, olipa kyseessä sitten kauden ensimmäinen leikkaus tai nurmikon viimeistely grillijuhlia varten.

Kaksitoiminen leikkuri pystyy sekä silppuamaan ruohon nurmikon lannoitteeksi että puhaltamaan sivulle silloin, kun nurmikko on leikattava nopeasti.

Uusissa ajoleikkureissa on myös käyttömukavuutta parantavia erikoisominaisuuksia. Kätevä USB-laturi sijaitsee käden ulottuvilla kuljettajan istuimelta, ja kirkkaat LED-ajovalot helpottavat leikkurin ajamista hämärässä.

Lisäksi ajoleikkurissa on vakionopeudensäätö, joka helpottaa ja nopeuttaa leikkaamista, sekä mukiteline työn aikana tarvittaville virvoitusjuomille.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään. Kolmen vuoden takuu varmistaa käyttäjien mielenrauhan.

  RM480e
Teho 48 V
Latausaika Yön yli
Leikkuulaitteen koko (cm) 96
Leikkauskorkeus (mm) 35–115
Ajotapa Päältäajettava 
Silppuamisominaisuus Kyllä
Paino akkuyksikön kanssa (kg) 315
Tuotenumero 5133004592
EAN-koodi 4892210180391 
  ZTR480ex
Teho 48 V
Latausaika Yön yli
Leikkuulaitteen koko (cm) 106
Leikkauskorkeus (mm) 35–115
Ajotapa Päältäajettava
Silppuamisominaisuus Kyllä
Paino akkuyksikön kanssa (kg) 320
Tuotenumero 5133004618
EAN-koodi 4058546322007 Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Coordinator AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen