2022-10-25 09:20Lehdistötiedote

RYOBI® täydentää jo ennestään kattavaa valaisinvalikoimaansa

Klisivalaisin taipuisalla varrella on yksi kolmesta uutuudestaKlisivalaisin taipuisalla varrella on yksi kolmesta uutuudesta

RYOBI® on lanseerannut valikoiman ONE+™ -klipsivalaisimia, jotka kaikki voidaan kiinnittää monenlaisiin pintoihin. Näin kädet pysyvät vapaina ja kohdevalaisimet huolehtivat täydellisestä valaisusta jokaisessa projektissa ja ympäristössä. Suurennuslasivalaisimessa, klipsivalaisimessa ja varrellisessa klipsivalaisimessa on kaikissa tukeva puristin, joka voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa. Kaikissa näissä ONE+™-valaisimissa on kaksi kirkkausasetusta.

Suurennuslasivalaisin – RML18-0

Valaisimessa on 2 suurennusaluetta (2,25x ja 5x), joten se sopii erinomaisesti vaativaan pikkutarkkaan työskentelyyn. Erinomainen apuväline myös pienen tekstin lukemiseen. Taipuisa varsi ja kumipintainen klipsi tekee LED-valaisimesta monipuolisen käyttää missä tahansa. 2 tehoasetusta: 200 tai 500 lumenia.

Teho

18V

Kirkkaus

Jopa 500 lumenia

Kirkkausasetusten määrä

2

Linssin halkaisija

90 mm

Varren pituus

40 cm

Tuotenumero

5133005669

 

 

 

Klipsivalaisin taipuisalla varrella – RLCF18-0

40 cm:n taipuisalla varrella varustettu LED-kohdevalaisin sopii erinomaisesti työskentelyyn auton konepellin alla, jolloin kädet jäävät vapaiksi työskentelyyn. Käytännöllinen myös lukuvaloksi kotona tai retkellä. Kuminen klipsi voidaan kiinnittää helposti konetilaan, putkiin, huonekaluihin tai mihin tahansa pintaan, joka on maksimissaan 38 senttimetriä paksu.

Valonsädettä voidaan säätää kirkkaammaksi ja himmeämmäksi tilanteen mukaan ja kohdistaa valonsäde kapeammalle tai leveämmälle alueelle. Teho kirkkaimmalla asetuksella on 400 lumenia.

Teho

18V

Kirkkaus

Jopa 400 lumenia

Kirkkausasetusten määrä

2

Varren pituus

40 mm

Tuotenumero

5133005595

 

 

 

Klipsivalaisin – RLCL18-0

Suurin malli on ONE+™-klipsivalaisimista myös kirkkain. Sen LEDit valaisevat isomman alueen 3 metriin saakka jopa 1000 lumenin valoteholla. Sopii täydellisesti työvalaisimeksi tai esimerkiksi teltan valaisuun retkeiltäessä. Valaisimen pää kääntyy kahteen suuntaan: 300 astetta vaakasuunnassa ja 290 astetta pystysuunnassa, joten valo voidaan kohdentaan juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Teho

18V

Kirkkaus

Jopa 1000 lumenia

Kirkkausasetusten määrä

2

Kääntyvyys

300° vaakasuora, 290° pystysuora

 

Valaisualue

3 m

Tuotenumero

5133005594

 

 

 

 

Miksi RYOBI®?

ONE+™-malliston viimeisimpänä lisäyksenä uusia 18V:n klipsivalaisimia voidaan käyttää millä tahansa ONE+™-akulla. Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet tee-se-itse-remontoinnissa ja puutarha- ja autonhuoltotöissä.

ONE+™-järjestelmä on tarjonnut laajaa, yhdellä akulla toimivaa puutarha- ja sähkötyökalujen valikoimaa jo yli 25 vuoden ajan, vuodesta 1996 alkaen. Sen ansiosta ONE+™-järjestelmä on akkukäyttöisten tee-se-itse-harrastajalle sopivien työkalujen markkinajohtaja kaikkialla maailmassa.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.



Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBI®:n tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBI®:n työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBI®:n työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI®, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen