2020-05-05 07:56Lehdistötiedote

RYOBIN® uusi 18V:n rasvapuristin on tuorein lisäys ONE+ -sarjaan

RYOBIN® uudella ONE+ -rasvapuristimella rasvaa hetkessä erilaiset ajoneuvot ja maatalouskoneetRYOBIN® uudella ONE+ -rasvapuristimella rasvaa hetkessä erilaiset ajoneuvot ja maatalouskoneet

RYOBIN® UUSI 18V:n rasvapuristin sopii erinomaisesti ajoneuvojen, maatalouskoneiden ja vapaa-ajan kulkuneuvojen huoltamiseen.

RYOBI®-rasvapuristin tuottaa jopa 10 000 PSI / 690 baarin paineen. Korkea 210 g/min virtaama tekee rasvauksesta nopeaa ja helppoa.

76 cm:n letku ja laukaisimella varustettu pumppu mahdollistavat vaikeasti saavutettavien paikkojen rasvauksen. Laitteessa oleva letkusäilö suojaa suutinta ja kytkintä likaantumasta ja vaurioitumasta. Puristimessa on myös LED-valo, josta on apua pimeissä ja varjoisissa paikoissa työskennellessä.

Rasvapuristin on yhteensopiva minkä tahansa valmistajan 400 g:n rasvapatruunan kanssa. Sen voi täyttää myös manuaalisesti tai koneellisesti. Poistoventtiili ehkäisee ilmalukkoja ja sallii puristimen esivalmistelun. Lukituskytkin estää tahattoman käytön ja lisää turvallisuutta estämällä rasvaa vuotamasta, joka voi olla sotkuista ja vaarallista.

"Suuret koneet tulisi rasvata 8–10 käyttötunnin välein. Uusi rasvapuristimemme poistaa manuaalisen pumppaamisen tarpeen ja tekee tehtävän suorittamisesta paljon nopeampaa. Yhdellä 5,0 Ah:n Lithium+ -akkumme latauksella rasvapuristin voi pumpata jopa 23 rasvapatruunan verran rasvaa", RYOBIN® tuotepäällikkö Marcus Fritz kertoo.

Ryobi ONE+ rasvapuristimen esittelyvideo

ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä 18V:n rasvapuristimessa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet kotona ja puutarhassa.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.

 

 

 

R18GG-0

Teho

18 V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Virtaama [g/min]

210

Rasvakapasiteetti

400 g (patruuna) / 450 g (bulkki)

Letkun pituus (m)

0,76

Maksimipaine (bar/PSI)

690 / 10 000

Paino akun kanssa (kg)

4,0

Tuotenumero

5133004643

EAN-koodi

489221018304

OVH

 Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Coordinator AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen