2023-10-30 10:12Lehdistötiedote

UUTUUS: RYOBI® ONE+™ akkulumilapio luo lumet helposti!

ONE+™ -akkulumilapio RY18ST25A heittää lumen jopa 6 metrin päähänONE+™ -akkulumilapio RY18ST25A heittää lumen jopa 6 metrin päähän

18V ONE+™ -akkulumilapio   

RYOBI® on tuonut markkinoille uuden akkukäyttöisen 18V:n ONE+™ -lumilapion, joka mahdollistaa nopean ja helpon lumenluonnin pihan kulkuväyliltä. 

Sneslynge i funktion

Moottorityyppi

18V

Luontileveys

25 cm

Luontisyvyys

15 cm

Maksimiheittoetäisyys

6 m

Paino ilman akkua

7,0 kg

Tuotenumero

5133006091

EAN-koodi

4892210223302

 

 

 

 

 

Helppokäyttöisyys

Lumen lapioiminen käsin voi olla fyysisesti raskas tehtävä, joka aiheuttaa usein selkäkipuja ja väsymystä. Sen on jopa todettu lisäävän sydänkohtausten riskiä jo ennestään riskialttiilla henkilöillä, sillä lumenluonti on raskasta sydän- ja verenkiertoelimistölle. RYOBI®:n akkulumilapio poistaa manuaalisen vaivan, joka liittyy lumen lapiointiin, ja helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä.

Kehitetty turvallisuus edellä

Ulkona maahan kertyvä lumi muuttuu sulaessaan liukkaaksi jääksi, joka aiheuttaa liukastumisonnettomuuksia. Akkulumilapio on suunniteltu siten, että lunta jää sen käytön jälkeen mahdollisimman vähän lumesta puhdistetulle pinnalle, mikä estää jään muodostumista. Akkulumilapio kaapii lumen pois läheltä pintaa vahingoittamatta sitä, mikä on kätevää esimerkiksi terasseilla. 

IPX4-luokiteltu akkukotelo on suunniteltu erityisesti suojaamaan ONE+™-akkua sateelta tai lumelta, ja se antaa mielenrauhan siitä, että akku ei vaurioidu edes kosteissa talviolosuhteissa.

Säästää aikaa

RYOBI®:n ONE+™ -akkulumilapio tarjoaa nopean ratkaisun lumenluontiin pienillä ja keskisuurilla pihoilla, terasseilla ja kulkuväylillä. Yhdellä täydellä akun latauksella lumilapio luo lumet puolikkaan tenniskentän kokoiselta alueelta.

RYOBI® ONE+™ -akkulumilapio on täydellinen työkalu jokaiselle, joka tarvitsee kohtuuhintaista ratkaisua helpottamaan jokatalvista lumenluontiurakkaa.

Miksi RYOBI®?

Voit vaihtaa yhtä ja samaa akkua yli 200 työkalun välillä akkutyökalujärjestelmässä, joka kattaa kaikki tee-se-itse-, puutarha- ja autonhuoltotarpeet.

ONE+™-akku on antanut virtaa erilaisille puutarha- ja sähkötyökaluille vuodesta 1996 alkaen ja se tarkoittaa yli 25 vuotta ONE+™-innovaatioita. ONE+™-järjestelmä on markkinajohtaja akkukäyttöisissä DIY-työkaluissa maailmanlaajuisesti.

RYOBI®-työkalut on rakennettu kestämään, ja ne ovat hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu lisää mielenrauhaa.

Ryobi_3Year_Warranty_Logo_Black_CMYK_FI



Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBI®:n tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBI®:n työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareille, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBI®:n työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI®, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen

Aiheeseen liittyvät linkit