2021-11-09 09:10Lehdistötiedote

Esittelyssä Ryobin tehokkain työkalusarja

AkkutyökalutONE+ HP työkalujen innovatiivinen hiiliharjaton teknologia takaa luokkansa parhaan suorituskyvyn.

Uudessa tehokkaiden 18V työkalujen sarjassa käytetään Ryobin kehittyneimpiä tekniikoita. Optimoidut hiiliharjattomat moottorit pyörivät tavanomaisia moottoreita nopeammin ja tarjoavat niitä enemmän tehoa. Edistyksellinen elektroniikka lisää tehokkuutta, mikä maksimoi hiiliharjattomien moottorien suorituskyvyn.

RDD18X – ONE+™ HP Porakone/ruuvinväännin

Ryobin kaikkien aikojen tehokkaimmassa hiiliharjattomassa porakoneessa on patentoitu moottoriteknologia, jossa käytetään aiempaa vahvempia magneetteja. Se pyörii nopeammin kuin mikään muu Ryobin aiempi ONE+™ porakone – porausnopeus on jopa 2100 kierr./min.

Optimoidun moottorin porauskapasiteetti on 54 mm puuhun ja 13 mm metalliin. Vaativakin remonttiprojekti on helppo suorittaa 95 Nm:n ONE+™ HP porakoneen avulla. Porakoneen käyntiaika on myös pidempi, voit porata jopa 280 reikää yhdellä latauksella (13 x 50 mm puuhun).

RDD18X - Porakone/ruuvinväännin.

RPD18X – ONE+™ HP Iskuporakone

Tehokkaan iskuvasaratoiminnon ansiosta iskuporakone tuottaa jopa 31500 iskua minuutissa porattaessa 13 mm kiveen. Lisäksi työkalulla voi porata ja kiinnittää ruuveja puuhun ja metalliin yhtä tehokkaasti kuin RDD18X työkalulla. Iskuporakone on ihanteellinen pieniin kodin remontointitöihin, joissa on porattava tiileen/kiveen.

RPD18X - Iskuporakone.

RID18X – iskevä ONE+™ HP Ruuvinväännin

Ryobin kaikkien aikojen tehokkaimmassa ruuvinvääntimessä on neljä tilaa, mukaan lukien avustustila, joka käynnistyy pienemmällä nopeudella ruuvin kohdistamiseksi ja kiihdyttää sitten maksiminopeuteen tehtävän suorittamiseksi loppuun. Kiristä ruuvit ja mutterit vaivatta jopa 300 Nm momentilla ja 4 000 IPM nopeudella.

RIW18X – iskevä ONE+™ HP Mutterinväännin

Iskevä ONE+™ HP mutterinväännin on erinomainen työkalu kaikille autoharrastajille. Renkaat on helppo vaihtaa 700 Nm kiristysmomentilla ja 900 Nm irrotusmomentilla.

Mutterinvääntimessä on kolme nopeustilaa sekä Autostop-tila, joka estää pyörämutterien ylikiristämisen ja auton vaurioitumisen. Kätevät kolmisäteiset LED-valot työkalun päässä poistavat varjot kärjistä ja kiinnikkeistä ja mahdollistavat työskentelyn myös heikosti valaistuissa paikoissa.

RIW18X - Iskevä mutterinväännin.

RSDS18X – ONE+™ HP SDS+ poravasara

ONE+™ HP SDS+ poravasara on täydellinen valinta vaativaan poraukseen. Se poraa reiät 50 % nopeammin verrattuna aiempiin Ryobi SDS-Plus -porakoneisiin, ja sen porauskapasiteetti betoniin on peräti 26 mm. Vaikuttavan 2,5 J iskuenergiansa ja 5 000 bpm nopeutensa ansiosta se on erinomainen valinta kevyisiin hajotustöihin ja laattojen poistoon.

Tämä tehokas poravasara kestää pitkään käytössä. Voit porata jopa 164 reikää betoniin 5,0 Ah akulla.

RSDS18X - SDS+ poravasara.

RAG18X – ONE+™ HP Kulmahiomakone

ONE+™ HP Kulmahiomakoneessa on 15 % suurempi vääntömomentti kuin aiemmissa Ryobin kulmahiomakoneissa. Tämä työkalu on suunniteltu vaativaan hiontaan.

Kuormittamaton nopeus on 9200 kierrosta minuutissa, joten työkalu sopii erinomaisesti erilaisiin katkaisu- ja hiontatehtäviin. Kolmiasentoisen sivukahvan avulla työkalua voi pitää kädessä useilla eri tavoilla käsillä olevan tehtävän helpottamiseksi. Vipukytkin parantaa otetta ja hallintaa. 

Tämä työkalu on suunniteltu turvallisuus silmällä pitäen. Siinä on takapotkusuoja, joka sammuttaa työkalun automaattisesti sen jumiutuessa. Näin estetään takapotku ja vältetään onnettomuudet. Uusi yhdistelmäsuojus suojaa sekä katkaisu- että hiontatöissä heti pakkauksesta otettuna.

RAG18X - Kulmahiomakone.

RCS18X – ONE+™ HP Pyörösaha

Suuri 184 mm terä ja 4500 kierr./min. tekevät tästä työkalusta ihanteellisen nopeisiin ja suoriin leikkauksiin. Sahassa on laadukas erittäin ohut 1,6 mm 24-hampainen karbidikärkinen terä. 62 mm enimmäissahaussyvyys helpottaa paksun tai pinotun puun sahaamista.

Kaikkien Ryobi ONE+™ HP työkalujen tavoin tämä saha on tehty kestämään. Siinä on valettu yläsuojus, joka parantaa kestävyyttä ja turvallisuutta.

RJS18X – ONE+™ HP Pistosaha

ONE+™ HP Pistosaha tarjoaa äärimmäistä tarkkuutta sahattaessa puuta, metallia ja muovia. Ensiluokkainen alumiininen valettu jalusta takaa erinomaisen vakauden ja suorituskyvyn. Tehokkaan hiiliharjattoman moottorin ansiosta nopeus on peräti 800–3400 kierr./min. Iskupituus on 25 mm, mikä mahdollistaa jopa 135 mm puun sahaamisen.

Neliportainen heiluriliike mahdollistaa monenlaisten leikkausten tekemisen, aina nopeasta ja karkeasta sahauksesta tarkkaan ja hallittuun katkaisuun, kuten kaarevien muotojen leikkaamiseen. Viistesäätö mahdollistaa myös helpon leikkaamisen 0°–45° kulmissa.

RJS18X - Pistosaha.

RDG18C – ONE+™ HP Suorahiomakone

Kuluttajamarkkinoiden ensimmäisen akkukäyttöisen suorahiomakoneen maksiminopeus on peräti 22500 kierr./min, mikä vastaa tavallista paineilmakäyttöistä suorahiomakonetta, mutta ilman kookkaita kompressoreita ja letkuja.

Tämä on täydellinen työkalu metallin työstämiseen. Olipa kyseessä sitten leikkaaminen, purseenpoisto, muotoilu, puhdistus tai kiillotus. Kompaktissa ja kevyessä mallissa on neljä nopeusasetusta ja nopeudensäädin. Ne mahdollistavat äärimmäisen hallinnan ahtaissakin tiloissa.

Osa ONE+™-järjestelmää

ONE+™-tuoteperheeseen kuuluvissa uusissa työkaluissa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet nikkarointi- ja puutarhakäytössä.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.



Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareille, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen