2021-01-21 09:00Lehdistötiedote

Esittelyssä RYOBIN uusi High Performance -sarja

Uusi ONE+ High Performance valikoima.HP on High Performance -sarja Ryobin 18V työkalujen valikoimasta.

Ryobin ONE+ HP on High Performance -sarja Ryobin 18V sähkötyökaluista. Valikoima on täynnä huipputehokkaita 18V työkaluja, joiden edistynyt hiiliharjaton tekniikka takaa erinomaisen suorituskyvyn.

Erittäin suorituskykyisissä työkaluissa on käytetty Ryobin suunnittelemia tekniikoita. Optimoitujen ja tehokkaiden moottoreiden kierrosluku on korkea, edistynyt elektroniikka maksimoi suorituskyvyn ja Lithium+ -akkuteknologia takaa erinomaisen käyttöajan.

Ryobin uusissa kompakteissa ja tehokkaissa työkaluissa on hiiliharjattomat moottorit, jotka on pakattu Ryobin kaikkien aikojen kevyimpiin ja pienikokoisimpiin koteloihin. Siten työkaluja on erittäin helppo käyttää ja siirtää paikasta toiseen.

Uudet HP -sarjan työkalut tarjoavat enemmän tehoa pienemmässä koossa.
 
RDD18C – Kompakti ONE+ HP porakone/ruuvinväännin
 
Tämän kevyen porakoneen/ruuvinvääntimen hiiliharjaton moottori tuottaa jopa 54 Nm vääntöä. Kierrosnopeus on jopa 1700 kierr./min. porattaessa ja 500 kierr./min. ruuvattaessa hallitusti alhaisella momentilla. Pieni koko ei siis tarkoita tehosta tinkimistä. 13 mm istukka tekee porakoneesta/ruuvinvääntimestä yhteensopivan monien lisävarusteiden kanssa. Räikkälukon ansiosta kärki pysyy tiukasti paikallaan.

RDD18C sopii sekä poraamiseen että ruuvaamiseen. 24 vääntömomenttiasetuksen ansiosta ruuvit kiinnittyvät kunnolla joka kerta.

RPD18C – Kompakti ONE+ HP iskuporakone

Tehokkaan iskuvasaratoiminnon ansiosta tämän porakoneen/ruuvinvääntimen iskunopeus porattaessa on jopa 27200 ipm muuraustuotteisiin. Lisäksi työkalulla voi porata ja kiinnittää ruuveja puuhun ja metalliin yhtä tehokkaasti kuin RDD18C-työkalulla. Tämä työkalu on ihanteellinen pieniin kodin remontointitöihin, joissa on porattava tiileen.

RID18C – Kompakti ONE+ HP iskevä ruuvinväännin

Tehokkaan iskumekanismin ansiosta tämä ruuvinväännin tarjoaa jopa 240 Nm vääntöä eli nelinkertaisesti Ryobi-poraan verrattuna. Kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta se sopii erinomaisesti ruuvien kiinnittämiseen pään yläpuolella tai ahtaissa tiloissa työskentelyyn. ¼” pikaistukan ansiosta kärkien vaihto on nopeaa ja helppoa.

RAD18C – Kompakti ONE+ HP kulmaruuvinväännin

Tämän kulmaruuvinvääntimen avulla ruuvit kiinnittyvät helposti myös hankaliin paikkoihin. Suurella liipaisimella nopeutta ja vääntömomenttia voi hallita helposti ja poraaminen käy vaivattomasti vaikeissakin kulmissa. Tehokas moottori tarjoaa jopa 40 Nm vääntöä ja kahden nopeusasetuksen ansiosta kulmaruuvinväännin sopii monenlaisiin sovelluksiin.

RCT18C – Kompakti ONE+ HP kulmahiomakone

Monipuolinen kulmahiomakone monenlaisiin katkaisu sovelluksiin. Se leikkaa kevyesti terästä, ei-rautapitoisia materiaaleja, muovia, kipsilevyjä ja keraamisia laattoja. Työkalun kierrosnopeus on jopa 20 000 kierr./min. Työkalu on kooltaan vain puolet normaalista kulmahiomakoneesta ja sitä voidaan käyttää helposti yhdellä kädellä. Siten se sopii täydellisesti hankaliin ja ahtaisiin paikkoihin. Terän pyörimissuunnan voi valita, jolloin kipinät lentävät haluttuun suuntaan. Toisin sanoen voit tehdä leikkauksia turvallisesti ja tehokkaasti.

RRS18C – Kompakti yhdellä kädellä käytettävä ONE+ HP puukkosaha

Iskun pituus jopa 16 mm ja iskunopeus 3300 kierr./min. Tällä puukkosahalla voi sahata niin puuta, metallia kuin muoviakin. Kooltaan se on kuitenkin vain puolet perinteisestä puukkosahasta. Saha on kevyt ja sen painopiste on lähempänä käyttäjän kehoa kuin perinteisissä malleissa, joten sahaaminen onnistuu myös vain yhdellä kädellä hallitusti ja varmasti. 

High Performance puutarhatyökalut

Ryobin HP -valikoimassa on tehokkaita työkaluja niin koti- kuin puutarhakäyttöön. ONE+ HP -valikoimaan kuuluvat hiiliharjaton WHISPER™-puhallin ja 60 cm hiiliharjaton LINEA-pensasleikkuri tuovat nyt RYOBIN tehokkaan 18V tekniikan myös puutarhatuotteisiin.

RY18BLXB – Hiiliharjaton WHISPER™ lehtipuhallin

Tämän kevyen mutta tehokkaan puhaltimen puhallusnopeus on jopa 150 km/h. Siinä on myös turbotoiminto suurten lehtikasojen käsittelyyn ja märkien lehtien puhaltamiseen. WHISPER™-puhaltimen ilmantuotto on suuri, eli se hoitaa homman puutarhan koosta riippumatta.

Melutaso on erittäin alhainen, vain 75,1 desibeliä. Puhallin on yksi Ryobin WHISPER™-sarjan erittäin hiljaisista puhaltimista, joiden avulla puutarhan voi siistiä helposti ja tehokkaasti naapureita häiritsemättä.

RY18HTX60A-0 – Hiiliharjaton pensasleikkuri 60 cm terällä

Uudessa hiiliharjattomassa pensasleikkurissa ergonomia, mukavuus, kompakti muotoilu ja helppo käsiteltävyys yhdistyvät täydellisen tasapainoiseksi paketiksi. Hiiliharjattoman moottorin ansiosta se on yksi Ryobin kaikkien aikojen tehokkaimmista ja miellyttävimmistä pensasleikkureista. Helppokäyttöinen työkalu on myös 38 % aiempia Ryobi-pensasleikkureita kompaktimpi ja 11 % kevyempi. Lisäksi siinä on optimoitu ja tehokas moottori.

Lue lisää.Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen