2022-08-26 12:45Lehdistötiedote

Esittelyssä uudet RYOBI®-varsi-imurit

Tehokasta siivousta aina käden ulottuvillaTehokasta siivousta aina käden ulottuvilla

Siivous voi olla todella työlästä. RYOBI®:n uuden varsi-imurivalikoiman imureiden imuteho ja helppokäyttöinen muotoilu auttaa selviytymään elämän pienistä esteistä hieman vaivattomammin.

Helposti liikuteltava ja tehokas

RYOBI:n varsi-imurimallisto käyttää ONE+™-järjestelmän vaihdettavien akkujen tehoa siivoukseen ilman kömpelöä, hankalasti liikuteltavaa pölynimuria. Uusi kaksoissykloni-erotustekniikka tuottaa nopeamman ja pitkäkestoisemman ilmavirran, jonka ansiosta imuri on helppo ja nopea ottaa käyttöön aina tarvittaessa.

Sujuvampi imurointikokemus

Itsestään seisovassa ja kevyessä varsi-imurissa on myös kätevä - ja kookas - täysin irrotettava roskasäiliö, jonka tyhjennys on helppoa ja hygieenistä.

Itsestään seisova malli tekee varastoinnin helpoksi, eikä kiinnityslevyjä tarvitse enää porata seinään tai jättää imuria lepäämään jotain vasten. Pitääkö avata ovi tai siirtää huonekaluja kesken siivouksen? Imurin laskemisesta tai nostamisesta ei tarvitse huolehtia, vaan imurointia voi jatkaa kätevästi siitä paikasta, johon imuri jätettiin seisomaan.

Kääntyvä ja ketterä lattiasuulake on erityisen hyödyllinen hankalissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa. RYOBI® varsi-imurisarjan imurit ovat 40 % hiljaisempia ja laadukkaampia aiempaan malliin verrattuna*, joten tavallisen imurin häiritsevästä äänestä ei ole huolta.

Lattiasuulakkeen harjarullia voidaan hallita erillisesti ja laitteessa on myös turbo-tila. Niiden ansiosta varsi-imureita voidaan hallita täydellisesti ja  imuroitavaa aluetta on helppo vaihtaa kovasta lattiasta paksuun mattoon.

*Verrattuna RYOBI®-malliin R18SV7-0

Lisäetuja?

Siinä ei ollut kaikki. Hiukset ja karvat tarttuvat imurin lattiasuulakkeen pyöriviin harjoihin. Puhdistus on helppoa,  sillä lattiasuulakkeen harjarullat ovat irrotettavissa ja helposti puhdistettavissa.

Nopeampaa siivousta

Sekä RSV18X että RSV18X1 -mallissa on leveämpi lattiasuulake. 26,5 cm leveän lattiasuulakkeen ansiosta kodin imurointi sujuu nopeammin. Näin jää enemmän aikaa ja energiaa mukavammille asioille.

Mitä mallistossa on?

RYOBI® varsi-imuri-mallistossa on kolme tuotetta, joista löytyy jokaiselle sopiva malli.

RSV18-mallissa on 55 minuutin* käyttöaika, 0,6 litran roskasäiliö ja 24 cm:n lattiasuulake, sekä harja- ja rakosuulakkeet.

RSV18X-mallissa on hiiliharjaton moottori, 60 minuutin* käyttöaika, 0,8 litran roskasäiliö ja 26,5 cm leveä lattiasuulake takaamassa nopeamman imuroinnin. Lisäksi mukana tulevat harjasuulake ja rakosuulake.

RSV18X1-mallissa on hiiliharjaton moottori, 60 minuutin* käyttöaika, 0,8 litran roskasäiliö ja 27,5 cm leveä kaksoisrullalla varustettu premium-lattiasuulake, joka imuroi roskat ja pölyn nopeammin. Mukana tulee myös harja- ja rakosuulakkeet, tuuletusaukkojen puhdistustyökalu ja lemmikkieläinten karvoihin sopiva suulake.

*Käyttöajat perustuvat käyttöön 5,0 Ah akulla, mutta ne voivat vaihdella käyttökohteen mukaan.

RYOBI®:n huipputeknologian ansiosta voit käyttää yhtä akkua yli 200 työkalun huikeaan valikoimaan, joka kattaa kaikki tarpeet tee-se-itse-, puutarha- ja autokäytössä. ONE+™ on valmistanut erilaisia puutarha- ja sähkötyökaluja vuodesta 1996 lähtien. Siis 25 vuotta ONE+™-innovaatiota yhdessä työkalujärjestelmässä. Siksi ONE+-järjestelmä on markkinajohtaja akkukäyttöisillä tee-se-itse -työkalumarkkinoilla maailmanlaajuisesti. RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.

Enkelt att komma åt på svårtillgängliga utrymmen

 


Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen