2022-06-22 05:00Lehdistötiedote

Hiiliharjaton MAX POWER™ WHISPER™ -puhallin on Euroopan tehokkain!

RYOBI® tuo markkinoille Euroopan tehokkaimman akkukäyttöisen puhaltimen.*RYOBI® tuo markkinoille Euroopan tehokkaimman akkukäyttöisen puhaltimen.*

Hiiliharjaton MAX POWER™ WHISPER™ -puhallin
RYOBI® on tuonut markkinoille Euroopan tehokkaimman akkukäyttöisen puhaltimen*. Ryobin hiiliharjaton tekniikka tuottaa jopa 306 km/h nopeuden. Se tarkoittaa markkinoiden johtavan ilmantuoton 20,67 m3/min lisäksi, että puhallin poistaa märät lehdet ja roskat nopeasti ja helposti.
 
Suuren ilmantuoton ansiosta hiiliharjattomalla MAX POWER™ -puhaltimella voi puhdistaa aiempaa suuremman alueen aiempaa lyhyemmässä ajassa. Se sopii lehtien puhallukseen suurille alueille, kuten tenniskentille, ajoteille, terasseille ja suuriin puutarhoihin. RYOBI®:n WHISPER™-sarjan puutarhatyökaluihin kuuluva malli on erittäin suorituskykyinen ja erittäin hiljainen.

 

Mitä muuta se osaa?
Hiiliharjattoman MAX POWER™ -puhaltimen nopeutta voi säätää napin painalluksella. Entä jos tarvitset vähän enemmän tehoa? Turbotilasta saat riittävästi tehoa suurempiin töihin. Helppokäyttöisen lukituskytkimen ansiosta laitetta on mukava käyttää pitkään.
 

Teho

36V

Ilmavirtaus

306 l/min

Ilmantuotto

20,7 m3/min

Paino ilman akkua

3 kg

Tuotenumero

5133005646

EAN-koodi

4892210210319

 
 
 
 
 
 
 
 

Miksi RYOBI®?

Edistyneen moottoritekniikan, elektroniikan ja akkutehon ansiosta MAX POWER™ tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ilman johtoja. Pitkätkään puutarhatyöt eivät enää ole ongelma.
 
MAX POWER™ ei tuota päästöjä, tärise tai melua. Se on kevyt ja akkukäyttöinen ja sillä voi antaa virtaa monenlaisille puutarhatyökaluille: ruohonleikkureille. pensasleikkureille, akkukäyttöisille inverttereille ja lumilingoille.
 
MAX POWER™ on fiksu valinta akkukäyttöiseen puutarhanhoitoon. Kehittyneen tekniikan ja innovaatioiden ansiosta RYOBI® voi tarjota peräti kolmen vuoden takuun akkukäyttöisille työkaluilleen.
 
*Väittämän paikkansa pitävyys tarkistettu tammikuussa 2022.


Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen