2022-06-06 06:00Lehdistötiedote

Uutuus: ONE+™ kompakti ketjusaha 20 cm:n laipalla

Kompakti 20 cm:n ONE+™-ketjusaha sopii erinomaisesti pienille rungoille ja keskikokoisille oksille.
Kompakti ONE+™-ketjusaha

RYOBIN® kompakti 20 cm:n laipalla varustettu ONE+™-ketjusaha sopii erinomaisesti kevyisiin töihin, kuten keskikokoisten oksien sekä pienten runkojen sahaamiseen. Pieni ja kompakti rakenne takaa erinomaisen hallittavuuden. Ketjusaha painaa vain 2,3 kg, joten sitä voi käyttää pitkiäkin aikoja väsymättä.

Nopeaa ja tehokasta sahaamista
Ketjun suuri nopeus (4,6 m/s) sekä leikkuuhampaiden suurempi määrä takaavat nopeat ja tasaiset sahaukset. Korkean sahausnopeutensa ansiosta moottorisaha on tehokas ja vaivaton käyttää.
Helppo ketjunkiristys
Mukana tulevan erikoistyökalun ansiosta ketju pysyy kireänä pidempään. Ketjusahassa on sille myös oma säilytyspaikkansa, joten se kulkee mukana kaikkialle.
 

Teho

18V

Laipan pituus

20 cm

Ketjun nopeus

4,6 m/s

Paino

2,3 kg

Tuotenumero

5133005414

EAN-koodi

4892210199515

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ominaisuudet:
  • 20 cm:n laippa 
  • Etusuojus 
  • Säilytyspaikka työkalulle 
  • Pienikokoinen ja kevyt 
  • Nopea ja tasainen sahaus 
  • Ketjunkiristys työkalulla 
RYOBI®-varaosat
Jos ketju on tylstynyt tai vaurioitunut tai laippa tarvitsee vaihtoa, ketjusahaan on saatavilla yhteensopivia varaosia: 20 cm:n varaketju [RAC270] ja 20 cm:n laippa [RAC235].
Miksi RYOBI®?
ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä uudessa kompaktissa 18V 20 cm:n ketjusahassa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet tee-se-itse-, puutarha- ja autokäytössä.
 
ONE+™-sarja on tarjonnut laajaa, yhdellä akulla toimivaa puutarha- ja sähkötyökalujen valikoimaa jo yli 25 vuoden ajan, vuodesta 1996 alkaen. Sen ansiosta ONE+™-järjestelmä on akkukäyttöisten tee-se-itse-harrastajille suunnattujen työkalujen markkinajohtaja kaikkialla maailmassa.
 
RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.


Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen