2020-02-10 12:08Lehdistötiedote

ONE+ akkukäyttöiset harjat palauttavat terassin loistoonsa

RYOBI® 18V Saumaharja ja 18V PuhdistusharjaRYOBI® 18V Saumaharja ja 18V Puhdistusharja

RYOBIN® uudet 18V puhdistusharja ja saumaharja auttavat palauttamaan terassin tai pihalaatoituksen alkuperäiseen loistoonsa!

RYOBIN® 18V akkukäyttöiset harjat poistavat sammaleen, rikkaruohot ja lian nopeasti ja vaivattomasti terassilta tai pihalaatoitukselta. Tarjolla on kaksi eri mallia eri käyttötarkoituksiin. Puhdistusharja on nopeasti liikkuva harja terasseille ja muille tasaisille pinnoille ja saumaharja puhdistaa laatoituksen raot ja välit nopeasti ja tehokkaasti.

Puhdistusharjapuhdistaa tehokkaasti

Monelle eri pinnalle soveltuva puhdistusharja puhdistaa tehokkaasti kaikenlaiset terassit. Se on varustettu yleisharjaosalla, jolla terassin saa näyttämään kuin uudelta. Puhdistusharjalla puuterassit, pihalaatat, parveke ja monet muut pinnat on helppo puhdistaa. 

Perinteisestä hankausharjasta poiketen puhdistusharjaa voi yksinkertaisesti vain liu'uttaa pinnan päällä. 18V moottori pyörittää kovaharjaksista harjaosaa, joka poistaa sammaleen, rikkaruohot ja lian terassin pinnalta. Näin väsyttävä manuaalinen hankaaminen ja putsaus voi jäädä historiaan.

Yleisharjalla varustettu 18V puhdistusharja on erinomainen vaihtoehto painepesurille, sillä se ei vahingoita pintoja eikä nosta pihalaattoja.

Saumaharja poistaa rikkaruohot ja sammaleen

18V moottori pyörittää saumaharjassa olevaa teräsharjaa suurella nopeudella ja poistaa kaikki rumat rikkaruohot, sammaleen ja lian pihalaatoituksen koloista. Paina käynnistintä ja työnnä työkalua puhdistettavia reunoja, välejä tai koloja vasten. Näin väsyttävä manuaalinen heinien repiminen ja sammaleen pois raaputtaminen voi jäädä historiaan.

Käyttäjäystävällinen

Teleskooppivarsi ja säädettävä apukahva helpottavat käyttöä. Akkuharjojen pituutta voi säätää yksinkertaisesti vapauttamalla vivun ja liu'uttamalla kahvan vartta ylös- tai alaspäin. Vääntämällä kiertonuppia hieman auki apukahvan kulmaa voidaan säätää. Se takaa optimaalisen pidon ja työskentelyasennon.

Harjaosia molemmissa malleissa ympäröi suojus, joka suojaa käyttäjää lentäviltä roskilta. Akkukäyttöisyyden ansiosta työkalut voi ottaa mukaan minne tahansa.

Tee työkalusta omanlaisesi

Puhdistusharjalle ja saumaharjalle saatavien lisätarvikkeiden ansiosta voit muokata työkalusta sopivan kulloiseenkin tehtävään.

RAC820 – Pesuharja puupinnoille

Suunniteltu sään armoilla olleiden puisten terassipintojen puhdistamiseen. Sopii puhdistusharjaan RY18PCB.

RAC820 – Lakaisuharja

Tällä minkä tahansa pinnan voi lakaista puhtaaksi. Se sopii täydellisesti keinonurmen tai harjasmattojen helppoon puhdistamiseen mihin vuodenaikaan tahansa. Sopii puhdistusharjaan RY18PCB.

RAC820 – Nailonharja

Vaihtoehto saumaharjan teräsharjaosalle. Nailonharjalla pehmeiden tai herkkien pintojen, kuten luonnonkivilaatoituksen, hellävarainen puhdistaminen naarmuttamatta on helppoa. Sopii saumaharjaan RY18PCA.

Puhdistustehoa voi lisätä entisestään RYOBI®-puhdistusaineilla, jotka on suunniteltu erityisesti eri pinnoille:

RAC731 – Puhdistusaine kivelle poistaa öljyn, rasvan ja levätahrat kivipinnoilta.

RAC734– Puupintojen puhdistusaine esimerkiksi terassilautojen tehokkaaseen puhdistamiseen.

RAC733 – Yleispuhdistusaine sopii kaikenlaisille pinnoille.

Osa ONE+ järjestelmää

ONE+™-tuoteperheeseen kuuluvissa uusissa 18V akkukäyttöisissä harjoissa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet kotona ja puutarhassa. Terassin puhdistamisen jälkeen 18V akun voi siirtää vaikkapa ONE+ ruohonleikkuriin tai -trimmeriin. Pidä puutarhasi upeana ONE+ järjestelmän työkaluilla ympäri vuoden!

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja niille on mahdollista rekisteröidä laajennettu 3 vuoden takuu. Lue lisää nettisivuiltamme.

Uudet ONE+ saumaharja ja puhdistusharja tv-mainoksessa

 

PuhdistusharjaRY18PCB-0 PuhdistusharjaRY18PCB-140
Teho 18V 18V
Mukana toimitettavien akkujen määrä 0 1 x 4,0 Ah
Harjaosa Yleisharja Yleisharja
Tuotenumero 5133004729 5133004804
EAN-koodi 4892210185587 4058546337759
  SaumaharjaRY18PCA-0 Saumaharja RY18PCA-120
Teho 18V 18V
Mukana toimitettavien akkujen määrä 0 1 x 2,0 Ah
Harjaosa Teräsharja Teräsharja
Tuotenumero 5133004727 5133004728
EAN-koodi 4892210185600 4892210185594



Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen