2021-03-03 09:55Lehdistötiedote

Siivoa lehdet ja roskat helposti uusilla RYOBI MAX POWER -puhaltimilla

puhallinSiivoa lehdet ja roskat vaivattomasti tehokkailla MAX POWER -puhaltimilla.

RY36BLXA - WHISPER™ puhallin

Hiljainen kuin kuiskaus

Hiiliharjaton MAX POWER -puhallin on osa RYOBI® WHISPER™ -sarjaa. Sen puhallusnopeus on jopa 176 km/h, mutta se pitää siitä huolimatta vain erittäin vähän ääntä. Ihanteellinen pihan siistimiseen naapureita häiritsemättä!

Hiiliharjaton moottori

Hiiliharjaton moottori on erittäin tehokas ja suorituskykyinen. Lehtien ja roskien puhaltaminen pois ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hiiliharjaton moottori lisää myös käyttöaikaa suurten alueiden siistimiseksi.

RY36BLXA Puhallin.

Turbotoiminto

Turbo-painike antaa lisätehoa kosteiden lehtien siivoamiseen terassilta. Se auttaa myös suurten lehtikasojen siirtämisessä.

"Portaaton nopeudensäädin auttaa puhallusetäisyyden ja -suunnan säätelyssä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman siisti. Se takaa myös parhaan tasapainon puhallustehon ja akun toiminta-ajan välillä puutarhaa siivottaessa", tuotepäällikkö Liisa Railasto sanoo.

Kääntyvä kahva

Seitsemään asentoon kääntyvän kahvan ansiosta puhallin vie vain vähän tilaa, kun se laitetaan säilytykseen vajaan tai autotalliin. Lisäksi se varmistaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

RY36BLA - JET FAN -puhallin

MAX POWER -puhallin käyttää RYOBIN® tehokasta turbiiniteknologiaa, joka mahdollistaa jopa 152 km/h puhallusnopeuden.

Turbotoiminto

Turbo-painike antaa lisätehoa kosteiden lehtien siivoamiseen terassilta. Se auttaa myös suurten lehtikasojen siirtämisessä.

Nopeudensäädin

Puhaltimessa on portaaton nopeudensäädin, joka helpottaa puhallusetäisyyden ja -suunnan hallitsemisessa.

Kääntyvä kahva

Viiteen asentoon kääntyvän kahvan ansiosta tuote vie vain vähän tilaa, kun se laitetaan säilytykseen vajaan tai autotalliin. Lisäksi se varmistaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

MAX POWER TEHOA

Edistyneen moottoritekniikan, elektroniikan ja akkutehon ansiosta MAX POWER tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ilman johtoja. Pitkätkään puutarhatyöt eivät enää ole ongelma.

MAX POWER ei tuota päästöjä, tärise tai melua. Se on kevyt ja akkukäyttöinen, ja sillä voi antaa virtaa monenlaisille puutarhatyökaluille, aina ruohonleikkureista ja pensasleikkureista akkukäyttöisiin inverttereihin ja lumilinkoihin.

Tuotetiedot:

RY36BLXA WHISPER™ puhallin

Teho

36 V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Ilman nopeus (puhallustila) (km/h)

176

Ilmatilavuus (puhallustila) (km/h)

15,6

Paino (ilman akkua) (kg)

3,5

Tuotenumero

5133004916

EAN-koodi

4892210189769

 

 

 

 

RY36BLA Jet Fan -puhallin

Teho

36 V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Ilman nopeus (puhallustila) (km/h)

152

Ilmatilavuus (puhallustila) (km/h)

14,9

Paino (ilman akkua) (kg)

2,9

Tuotenumero

5133004576

EAN-koodi

4892210189752

 

 

 

 Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen