2020-04-02 10:46Lehdistötiedote

Uusi 18V kompressori tarjoaa akkukäyttöistä vapautta!

18V kompressorilla voidaan täyttää tyhjä autonrengas jopa 80 sekunnissa18V kompressorilla voidaan täyttää tyhjä autonrengas jopa 80 sekunnissa

RYOBIN® UUSI 18 V-kompressori tarjoaa johdottoman ja helposti siirreltävän ratkaisun lukuisiin eri käyttökohteisiin.

RYOBI®-kompressori on monipuolinen työkalu renkaiden ja pallojen täyttöön, aitojen kunnostukseen ja työstöpintojen puhdistukseen.

Kompakti kompressori painaa vain hiukan yli 6 kg, joten se sopii vaativiin käyttökohteisiin, mutta on silti helposti siirrettävissä paikasta toiseen.

”Johdottoman kompressorin 3,8 litran säiliössä on tarpeeksi ilmaa tehtävän suorittamiseen, ja se tarjoaa naulaimiinkin riittävän 116 PSI / 8 bar paineen. Sillä voidaan täyttää tyhjä autonrengas jopa 80 sekunnissa”, Ryobin tuotepäällikkö Marcus Fritz kertoo.

Kompressorissa on myös lukittava säädin, joka pysäyttää laitteen, kun haluttu paine on saavutettu. Toiminto parantaa tarkkuutta ja estää auton ja polkupyörän renkaiden sekä pallojen ja muiden urheiluvälineiden yli- ja alitäyttymisen.

Yksinkertaisen, työntämällä toimivan yleisliittimen ansiosta kompressoriin voidaan liittää nopeasti eri käyttökohteiden vaatimat tarvikkeet.

Erittäin suorituskykyisellä RYOBI®-kompressorilla voidaan täyttää 11 autonrengasta yhdellä Lithium+ 5.0 Ah ONE+ -akulla.

ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä 18V -kompressorissa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet kotona ja puutarhakäytössä.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.

Kompressorin R18AC:n esittelyvideo

 

  R18AC-0
Teho 18 V
Mukana toimitettavien akkujen määrä 0
Enimmäispaine (bar/PSI) 8,3 / 116
Säiliön tilavuus (l) 3,8
Paino akkuyksikön kanssa (kg) 6,8
Tuotenumero 5133004540
EAN-koodi 4892210179685 
OVH  



Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen