2021-02-26 11:00Lehdistötiedote

Uusi ONE+ invertteri - lataa tai anna virtaa missä vain!

varavirtalähdeRYOBIN invertterin avulla lataat tai annat virtaa verkkokäyttöisille laitteille missä tahansa.

Kannettavaa tehoa

RYOBI® ONE+™ 18V Invertteri tarjoaa 230V jännitteellä 150W jatkuvaa vaihtovirtaa. Sen avulla käytät verkkovirtakäyttöisiä laitteita myös kodin ulkopuolella.

Virtaa kaikkialla

Täydellinen matkapuhelimen, tabletin tai älykellon lataamiseen tai kannettavien tietokoneiden ja muiden laitteiden käyttämiseen toimiston ulkopuolella työskenneltäessä.

Uudet invertterit.

Useita liitäntäportteja

Kahden USB-portin ja 230V pistokkeen ansiosta voit käyttää useaa laitetta samanaikaisesti.

"Voit esimerkiksi käynnistää tabletin ja ladata puhelimen samalla, kun annat virtaa telttavaloille”, kertoo tuotepäällikkö Liisa Railasto.

LED-aluevalo

Invertterissä on myös LED-aluevalo kahdella virta-asetuksella. Sen ansiosta laitteiden liittäminen on helppoa myös pimeässä sähkökatkoksen aikana.

Älypuhelinpidike

Integroidun älypuhelinpidikkeen avulla voit katsoa elokuvia tai ohjelmia pitelemättä puhelinta kädessä. Se tekee laitteesta ihanteellisen esimerkiksi retkeilyyn, matkoille ja automatkoille.

Osa ONE+™-järjestelmää

ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä 18V invertterissä voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet nikkarointi- ja puutarhakäytössä.

Tuotetiedot

Teho

18V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Maksimiteho (W)

300

Jatkuva teho (W)

150

Vaihtovirtaportit (230V)

1

USB-portit (tasavirta)

2

Tuotenumero

5133004895

EAN-koodi

4892210190901

 Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen

Aiheeseen liittyvät linkit