2022-03-25 10:35Lehdistötiedote

RYOBI® -valaisinjärjestelmä

RYOBI® -valaisinjärjestelmäRYOBI® -valaisinjärjestelmä

RYOBI® on laajentanut ONE+ valaisinvalikoimaansa tarjotakseen valaisinratkaisun kaikkiin kohteisiin. Vuodesta 2022 alkaen valikoimassa

on 12 monipuolista, kompaktia ja turvallista valaisinta.

 

RYOBIn valikoimasta löytyy sopiva valaisin tee-se-itse- ja kodin korjaustöihn ja vapaa-aikaan. Laajennetusta valikoimasta löytyy valaisin joka tilanteeseen.

 

 

KÄSIVALAISIMET

Tammikuussa 2022 lanseerattu uusi taskulamppu (RLF18-0) on suunniteltu erityisesti pimeiden nurkkien helppoon tarkastukseen. Tässä mallissa on terävä LED-säde ja jopa 80 metrin kantama, joten se sopii erinomaisesti myös kävelyretkille ja useimpiin ulkoilma-aktiviteetteihin. .

Päivitetyn pistoolikahvan muotoilun, lukittavan liipaisinkytkimen ja kääntyvän pään ansiosta tämä malli antaa sinulle mahdollisuuden käyttää valaisinta vaivattomasti. Toinen uutuus  on kätevä kohdevalaisin (RLS18-0), jossa on kolme kirkkausasetusta ja pyöreä LED-valokeila. Se sopii ihanteellisesti keskipitkille ja pitkille, jopa 600 metrin etäisyyksille.

 

ALUEVALAISIMET

Kompakti aluevalaisin

RYOBIn vuoden 2022 alussa lanseerattu kompakti aluevalaisin (RLC18-0) sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin. Huurrettu (häikäisyä estävä) linssi ja kolme kirkkautta tekevät tästä uskomattoman monipuolisesta valaisimesta erinomaisen sekä sisä- että ulkokäyttöön ja moniin arkisiin tilanteisiin.

 

Lyhtymallin aluevalaisin

Uusi RYOBI® -aluevalaisin (RLL18-0) on täydellinen kumppani retkille. Valaisimessa on 360 asteen huurrelinssi, 800 lumenia, 3 kirkkausasetusta ja 2,1 A:n USB-latausportti. Valon kantama on jopa 4 metriä. Lisäksi integroitu latausportti esim. puhelimen lataukseen tekee tästä mallista korvaamattoman apuvälineen kaikenlaisiin ulko- ja projektitöihin.

Vikbar lampa

I sortimentet finns också en vikbar lampa (R18ALF-0) med
850 lumen som lyser upp alla bilarbeten. Designad för att kunna vikas, hängas och ställas. Ger riktad belysning i sidled och ovanför huvudet och är perfekt när du arbetar under huven på en bil

Työvalaisin

Tämä sarjaan jo aiemmin lanseerattu monikäyttöinen yleisvalaisin (R18ALP-0) tarjoaa 3 kirkkausasetusta väliltä 100-900 lumenia. Siinä on kiertämis- ja kääntömahdollsuus, jolloin valo saadaan suunnattua juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

 

SUURTEN TILOJEN VALAISU

Aluevalaisin

Valaisin tehokkaaseen aluevalaistukseen kolmella kirkkausasetuksella, maks. 3000 lumenia. Kolme kääntyvää paneelia, jotka mahdollistavat monenlaiset valovaihtelut (esim. 150 astetta pääpaneelissa ja 360 astetta sivupaneeleissa). Yhdessä lukuisten ripustusmahdollisuuksien kanssa tämä tekee RLPH18-0-aluevalaisemsta ihanteellisen kaikkiin suuriin tiloihin, jotka vaativat räätälöityä, tehokasta valaistusratkaisua.

Tilavalaisin

Tilavalaisin (RLFD18-0) on ihanteellinen apuväline maalaamiseen ja sisustamiseen tai suuren alueen valaisemiseen. 48 LED:n mallissa on 1⁄4 tuuman kiinnitysreikä kolmijalkaa varten, 1800 lumenin maksimiteho, kolme kirkkausasetusta, useita ripustusvaihtoehtoja ja 360 astetta kääntyvä pää. Kätevä valaisin, joka säästää aikaa, vaivaa ja energiaa.

Työvalaisin jalustalla

Tehokas työvalaisin (R18TL-0) tarjoaa kolme kirkkausasetusta, 1800 lumenin valaisutehon ja integroidun jalustan, jonka avulla valaisinpään saa nostettua jopa 1,7 metrin korkeuteen– parasta mahdollista valaisua työskentelyyn.

 

Tehoa, joka ei petä

Nämä uudet 18V:n valaisimet ovat uusin lisäys RYOBIn ONE+™ -valikoimaan, mikä tarkoittaa, että ne toimivat millä tahansa ONE+™ -akulla!

Käyttäjät voivat vaihtaa yhtä akkua yli 150 työkalun huikean valikoiman välillä, joten tarvitset vain yhden virtalähteen kattamaan kaikki tee-se-itse-, puutarha- ja autonhuoltotyöt.

RYOBI® -työkalut on tehty kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Lisäksi kaikilla työkaluilla on kolmen vuoden takuu, mikä antaa asiakkaille lisää mielenrauhaa.

 

UUTTA VALIKOIMASSA:

Taskulamppu
RLF18-0

Kohdevalaisin                    

RLS18-0

Kompakti aluevalaisin

RLC18-0

Lyhtymallin aluevalaisin

RLL18-0

Tilavalaisin

RLFD18-0

Aluevalaisin

RLP18-0


Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen