2020-02-19 11:55Lehdistötiedote

Viimeinkin varsi-imuri, josta ei lopu teho kesken

RYOBIN® kompakti akkukäyttöinen varsi-imuri sopii moneen kodin imurointitarpeeseenRYOBIN® kompakti akkukäyttöinen varsi-imuri sopii moneen kodin imurointitarpeeseen

RYOBIN®  UUSI hiiliharjaton 18V varsi-imuri tarjoaa suurta imutehoa, johdottoman laitteen käyttömukavuuden sekä pitkän käyntiajan.

Tehokkaan hiiliharjattoman moottorin ansiosta kompakti akkukäyttöinen varsi-imuri tarjoaa 5,0 Ah:n RB18L50-akulla jopa 43 minuutin käntiajan ja jopa 95 ilmawatin imutehon. RYOBI® R18SV7 on täydellinen imuri niin matoille kuin koville lattioille.

”Koska virtalähteenä on vaihdettava ONE+™-akku, virran loppuessa imuria ei tarvitse laittaa takaisin seinätelineeseen latautumaan, vaan sen sijaan voidaan vain vaihtaa toinen akku ja jatkaa imurointia”, RYOBIN® tuotepäällikkö Marcus Fritz kertoo.

Nopeasti kääntyvä moottoroitu suulake helpottaa laitteen hallintaa ja nopeuttaa imurointia huonekalujen ympäriltä. Miellyttävän tuntuisessa kahvassa on helppokäyttöinen tehonsäädin ja käynnistyspainike.

Varsi-imurin ilmavirtaus on 1160 l/min, ja moottoroitu suulake sopii täyden tehon tilassa erinomaisesti kodin mattojen sekä auton lattiamattojen puhdistukseen. Eco-tila tarjoaa mahdollisimman pitkän käyntiajan ja sopii hyvin laminaatti- ja linoleumilattioiden kaltaisten kovien pintojen puhdistukseen.

Mukana tulee rakosuutin, sekä harja, jotka voidaan yhdistää jatkovarteen ja näin puhdistaa esim. kattolistoja, huonekaluja ja sälekaihtimia.

500 ml keräyssäiliön ansiosta puhdistusta voidaan jatkaa pitkään, ja helposti puhdistettavat pöly- ja esisuodattimet nopeuttavat tuotteen tyhjennystä ja huoltoa.

Pakkaukseen sisältyy kätevä seinäteline, jossa rakosuutin ja harja voidaan säilyttää tilaa säästäen. Imurin mukana toimitetaan myös moottoroituun suulakkeeseen kiinnitettävä varsi.

18V varsi-imuri on uusin lisäys ONE+™-mallistoon, joten se toimii millä tahansa ONE+™-akulla! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet kotona ja puutarhassa.

Varsi-imuri R18SV7:n esittelyvideo

 

Teho 18V
Mukana toimitettavien   akkujen määrä 0
Ilmavirtaus (l/min) 1160
Ilmawatit 95
Keräyssäiliön tilavuus (ml) 500
Vakiovarusteet 2 HEPA 13 -suodatinta, 2 esisuodatinta, varsi, moottoroitu suulake, rakosuutin, harja, seinäteline
Paino akun kanssa (kg) 2,0
Tuotenumero 5133004487
EAN-koodi 4892210179395
OVH 229 €Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Coordinator AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen