2020-11-09 09:50Lehdistötiedote

Esittelyssä RYOBIN uusi laservalikoima

 RYOBIN uusi laservalikoimaNopea, helppo ja tarkka - Ryobin uusi laservalikoima

RYOBIN ristilinjalaser, teleskooppivarsi ja laseretäisyysmittari helpottavat vaaitusta ja mittaamista. RYOBI® asettaa kuluttajat aina suunnitteluprosessinsa keskipisteeseen, eikä uusi vaaitus- ja mittaustyökaluvalikoima ole poikkeus. Näistä tuotteista on hyötyä kaikille kodin remontoijille ja sisustajille.

Ristilinjalaserit

Sekä RBCLLR1 että RBCLLG1 sopivat täydellisesti nopeisiin vaaitus- ja asennustöihin. Tarkkojen pysty- ja vaakalinjojen ansiosta työkalu sopii erinomaisesti esimerkiksi hyllyjen, kaappien ja kehysten ripustamiseen. Intuitiivisella LED-merkkivalolla varustettujen itsevaaittuvien lasereiden ansiosta vaaitustyöt onnistuvat tarkasti. Helppokäyttöinen virtapainike ja nopea 3–5 sekunnin itsevaaitus mahdollistavat nopeat asennukset.

Molemmissa ristilinjalasereissa on säädettävä pidike, joka kiinnitetään ¼ "naaraskierteeseen laserin pohjassa. Kiinnikkeen voi kiinnittää helposti mihin tahansa kodin pintaan, kuten ikkunankehykseen tai tuoliin.

Uudessa vihreässä ristilinjalaserissa (RBCLLG1) käytetään vihreää lasertekniikkaa, jonka ansiosta laserlinjat näkyvät jopa neljä kertaa tavanomaista paremmin. Laserlinjoja voi olla kaksi samaan aikaan: yksi vaakasuora ja toinen pystysuora. Kantama on jopa 15 metriä, joten työskentely onnistuu kaikkialla valaistusolosuhteista riippumatta.

Punainen ristilinjalaser (RBCLLR1) heijastaa kaksi helposti näkyvää punaista laserlinjaa samanaikaisesti, yhden vaakasuoran ja yhden pystysuoran. Sen kantama on jopa 10 metriä. Siinä on samat toiminnot kuin vihreässä ristilinjalaserissa: helppokäyttöinen virtapainike, 1/4" naaraskierre ja epäsuoran asennon osoittava intuitiivinen LED-merkkivalo.

 

RBCLLR1

RBCLLG1

Teho

1,5 V

1,5 V                    

Paristojen tyyppi

2 x AA

2 x AA

Tarkkuus

+/- 0,5 mm/m

+/- 0,5 mm/m

Kantama

10 m

15 m

Laserluokitus

Luokka 2

Luokka 2

Itsevaaitusalue

3°

3°

Toimitukseen sisältyy

Säädettävä pidike, kaksi AA-paristoa, 1/4" kolmijalkakierre.

Säädettävä pidike, kaksi AA-paristoa, 1/4" kolmijalkakierre.

Tuotenumero

5133004863

5133004864

EAN-koodi

4892210188410

4892210188427

 

Teleskooppivarsi

Teleskooppivarsi RBCLTP1 on ihanteellinen lisävaruste laservesivaaoille. Monipuolisen teleskooppivarren pituutta voi säätää 124–320 cm, joten se sopii täydellisesti työskentelyyn eri korkeuksilla. Täydellinen hyllyjen asentamiseen eri korkeuksille tai verhotangon kiinnittämiseen. Kiinnitä vain kattolevy ja säädä tanko kattoon asti. Kiinnitä sitten laserteline ja vaaita halutulle korkeudelle. RBCLTP1 sisältää kattolevyn, lasertelineen ja varsikiinnikkeen.

 

RBCLTP1

Pituus

124320 cm

Paino

2,05 kg

Toimitukseen sisältyy

1 x kattolevy, 1 x kiinnike, 1 x laserteline.

Tuotenumero

5133005033

EAN-koodi

4058546356682

Laseretäisyysmittari

Ryobin laseretäisyysmittarilla RBLDM20 voi tehdä nopeita ja tarkkoja mittauksia. Intuitiivinen elektroniikka mahdollistaa jopa 20 metrin pituisen mittauksen. Sekä suuriin että pieniin projekteihin täydellisesti sopiva työkalu pystyy siis mittaamaan koko huoneen tai vaihtoehtoisesti pienempien tilojen mitat esimerkiksi kalusteiden asentamista varten. Monipuolisen työkalun yksiköksi voi valita joko metrit, tuumat tai jalat. Viimeisen mittaustuloksen muistin ansiosta mittauslukemat eivät unohdu. Mittaaminen ei vielä ole koskaan ollut näin helppoa.

 

RBLDM20

Teho

1,5 V

Paristojen tyyppi

2 x AAA

Tarkkuus

+/-2 mm

Kantama

0,1520 m

Laserluokitus

Luokka 2

Mittayksiköt

m, ft, in

Toimitukseen sisältyy

Kaksi AAA-paristoa

Tuotenumero

5133004865

EAN-koodi

4892210188434

RYOBI® -työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu* varmistaa mielenrauhan.

Ryobin 3 vuoden laajennettu takuu

*Vaatii rekisteröinnin Ryobin kotisivulla 30 päivän sisällä ostosta.Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Coordinator AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen

Aiheeseen liittyvät linkit