2020-08-27 08:01Lehdistötiedote

Monipuolinen ja näppärä akkukäyttöinen märkä-kuivaimuri

Uusi märkä-kuivaimuri sopii monenlaisen roskan imurointiin.Uusi märkä-kuivaimuri sopii monenlaisen roskan imurointiin.

RYOBIn uusi akkukäyttöinen ONE+ 18V märkä-kuivaimuri sopii erinomaisesti verstaan imurointiin. Pyörillä varustetulla imurilla siivoat kätevästi myös ulkona olevan auton.

Akkukäyttöisen RYOBI®-märkä-kuivaimurin imuteho on jopa 82 ilmawattia, joten se sopii täydellisesti verstaspölyn ja roskien imurointiin.

Sillä voi imeä pois myös veden ja muut nesteroiskeet sekä suuremmat roskat, kuten puulastut. Työkalua voidaan käyttää myös puhaltimena työpintojen ja työkalujen nopeaa puhdistamista varten.

Pölynimuri voidaan liittää ONE+-työkaluihin yleissovittimella töiden aikana muodostuvan pölyn välitöntä poistoa varten. Se auttaa pitämään työskentelyalueen siistinä ja estää pölyhiukkasten pääsyn ilmaan.

Rullapyörät helpottavat kevyen ja kompaktin imurin liikuttelemista entisestään. Imuria voi vetää helposti perässä imuroinnin aikana, ja akkukäyttöisyyden ansiosta hankalat virtajohdot voi unohtaa.

"18 litran tilavuuden ansiosta imurin säiliö on tyhjennettävä vain harvoin. Lisäksi imuri on suunniteltu kaikenlaisten roskien, kuten rakennuspölyn ja -roskan, imurointiin. 5,0 Ah:n akun ansiosta akkukäyttöistä märkä-kuivaimuria voi käyttää yhdellä latauksella jopa 22 minuuttia", Ryobin tuotepäällikkö Marcus Fritz kertoo.

Varustepidike helpottaa ja nopeuttaa lisävarusteiden vaihtamista. Imurin mukana toimitetaan 1,8 metrin letku, kaareva kahva, teleskooppivarsi, lattiasuulake, rakosuulake, harja, suodatinpussi, vaahtomuoviholkki, patruunasuodatin ja pölynpoistoliitäntäsovitin.

ONE+-siivoustuotteiden valikoimaan kuuluva uusi imuri soveltuu sekä märkä- että kuivakäyttöön. Se sopii erinomaisesti autotallien ja verstaiden puhdistamiseen sekä auton imurointiin. Märkä-kuivaimuri imee pölyn ja roskien lisäksi myös nesteitä, joten se soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön. Lisätietoja RYOBI®-siivoustuotteiden valikoimasta on osoitteessa https://fi.ryobitools.eu/aktiviteetit/siivous/.

 

ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä 18V märkä-kuivaimurissa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet kotona ja puutarhassa.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään. Jopa kolmen vuoden takuu varmistaa käyttäjien mielenrauhan. Lue lisää kotisivuiltamme.

 

 

 

R18WDV-0

Teho

18 V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Ilmavirtaus (l/min)

1400

Ilmawatit (imuteho)

82

Ilmanpaine (kPa)

11,4

Letkun pituus (m)

1,8

Säiliön tilavuus (l)

18

Paino akun kanssa (kg)

4,5

Tuotenumero

5133004478

EAN-koodi

4892210186096Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Coordinator AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen

Aiheeseen liittyvät linkit