2020-09-03 08:01Lehdistötiedote

ONE+ monitoimisahalla eri materiaalien sahaaminen on helppoa ja tarkkaa

RYOBIN® uusi 18V:n monitoimisaha sahaa helposti ja nopeasti mm. muoviaRYOBIN® uusi 18V:n monitoimisaha sahaa helposti ja nopeasti mm. muovia

RYOBIN® uusi akkukäyttöinen 18V:n monitoimisaha sopii erilaisiin käyttökohteisiin.

85 mm:n pyörösahanterän ansiosta puun, metallin, kipsilevyn, muovin ja laattojen leikkaaminen ja siistiminen käy nopeasti ja helposti.

 

Kumipäällysteinen kahva takaa pitävän otteen. Lisäksi innovatiivinen upotusmekanismi mahdollistaa työkappaleen keskeltä alkavien leikkausten tekemisen.

 

"Tämä työkalu ratkaisee monenlaisia ongelmia. Metallialustan pienikitkaisten urien ansiosta upotussahaus on helppoa ja tarkkaa eri materiaaleihin", RYOBIN tuotepäällikkö Marcus Fritz kertoo.

Pölynpoistoliitäntään voi yhdistää imurin, jonka avulla työskentelyalueen voi pitää puhtaana. Liitäntäaukko voidaan myös kääntää poispäin käyttäjästä, jolloin vaatteet eivät pölyynny tai likaannu.

 

Työkalun kuormittamaton nopeus on peräti 4250 kierr./min., minkä ansiosta sahaaminen on vaivatonta ja sahauskapasiteetti peräti 26 mm puuhun, 2 mm metalliin ja 9 mm laattaan. Työkaluttoman syvyyssäädön ansiosta sahan valmistelu on nopeaa ja helppoa. Metallisen teränsuojuksen ansiosta tuote kestää pitkään.

 

Sahassa on monimateriaaliterä, jolla voi sahata puuta, metallia, kipsilevyä ja muovia. Sahan mukana toimitetaan myös erillinen laattaterä. Sahausohjain pitää sahan suorassa myös pidempiä matkoja leikattaessa. Se sopii täydellisesti pitkiin puuleikkauksiin.

 

 

ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä 18V:n monitoimisahassa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 100 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet kotona ja puutarhassa.

 

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään. Jopa kolmen vuoden takuu varmistaa käyttäjien mielenrauhan. Lue lisää kotisivuiltamme.

 

 

 

 

R18MMS-0

Teho

18V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Terän halkaisija (mm)

85

Terän reiän koko (mm)

15

Kuormittamaton nopeus (rpm)

4250

Leikkaussyvyys (mm)

26

Paino akun kanssa (kg)

2,4

Tuotenumero

5133004515

EAN-koodi

4892210178961Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Coordinator AEG & RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen

Aiheeseen liittyvät linkit