2022-09-01 08:04Lehdistötiedote

Kätevä ONE+™-rikkaimuri kulkee mukana minne vain

Auton imurointi on vain yksi monista käyttökohteista näppärälle ONE+™-rikkaimurille.Auton imurointi on vain yksi monista käyttökohteista näppärälle ONE+™-rikkaimurille.

Uutuusmalli ONE+™ -rikkaimurista  

Uusi RYOBI® ONE+ -rikkaimuri on akkukäyttöinen ja kätevä apuri kodin, auton ja työpajan siivouksessa. Osana ONE+™ -järjestelmää tätä akkutyökalua voi käyttää minkä tahansa ONE+™ -akun kanssa!

18V:n rikkaimurissa on tehokas moottori, jonka teho on 29 ilmawattia ja ilman virtausnopeus jopa 1 000 litraa minuutissa. Tämä on yli 10 % parannus verrattuna Ryobin aiempaan ONE+™ -rikkaimurimalliin! Uudessa mallissa RHV18 on myös kaksoissuodatinjärjestelmä, joka auttaa maksimoimaan imutehon.

Rikkaimurin käyttöaika on peräti 34 minuuttia, kun sitä käytetään 5,0 Ah:n Lithium+-akun kanssa. Se antaa enemmän kuin riittävästi aikaa auton imurointiin tai siivoamiseen tee-se-itse-töiden jälkeen. Irrotettavan akun ansiosta rikkaimurin käyttöä voidaan jatkaa keskeytyksettä vaihtamalla akkua.

Parannettu muotoilu

Rikkaimureissa on usein rajallinen säiliökapasiteetti. Siksi uudessa ONE+™ -rikkaimurissa on suuri 600 ml:n pölysäiliö, joten käyttäjät voivat työskennellä pidempään tyhjentämättä säiliötä välissä. Uusi salpajärjestelmä helpottaa täyden säiliön tyhjentämistä.

Uudessa rikkaimurimallissa suuttimen ulkomuotoon on kiinnitetty huomiota ja uuden suutinmuotoilun ansiosta nurkkien ja ahtaiden tilojen imurointi on helpompaa.

Tarvikesarja lattian imurointiin

Rikkaimuri on saatavilla myös versiona RHVF18-0, jolloin toimituspakkaukseen kuuluu uuden ONE+™ -rikkaimurin lisäksi tarvikesarja. Tarvikesarja sisältää jatkovarsiputken, lattiasuulakkeen ja rakosuulakkeen. Rakosuulake auttaa imuroimaan hankalista paikoista, kuten auton istuinten välistä. Jatkovarsi ja lattiasuulake yhdessä tekevät rikkaimurista varsi-imurin, jolloin lattioiden imurointi onnistuu helposti seisaaltaan työskennellen. Varren avulla pään yläpuolella olevat kohteet, kuten esimerkiksi hämähäkinseitit katonrajasta, on helppo imuroida.

Tarvikesarja on saatavana myös erillisenä lisävarusteena (RAK04FC) ja sen mukana tulee sovitin, jonka avulla tarvikkeet sopivat myös aiempaan ONE+™ -rikkaimurimalliin.

Teho

18V

Mukana toimitettavien akkujen määrä

0

Ilman virtausnopeus

1 000 l/min

Ilmawatit

29 AW

Imu

26 Iow / 6,5 Kpa

Paino (ilman akkua)

1,1 kg

Tuotenumero

5133005655

EAN-koodi

4892210204844

 

 

 

 

 

Miksi RYOBI®?

ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä 18V:n rikkaimurissa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua! Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet tee-se-itse-remontoinnissa ja puutarha- ja autonhuoltotöissä.

ONE+™ -järjestelmä on tarjonnut laajaa, yhdellä akulla toimivaa puutarha- ja sähkötyökalujen valikoimaa jo yli 25 vuoden ajan, vuodesta 1996 alkaen. Sen ansiosta ONE+™ -järjestelmä on akkukäyttöisten tee-se-itse-harrastajalle sopivien työkalujen markkinajohtaja kaikkialla maailmassa. RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.


Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen