2022-08-30 12:53Lehdistötiedote

Uusi tulokas RYOBI® -vesipumppuvalikoimassa

18V:n vesipumppu on täydellinen ratkaisu sadevedellä kasteluun ja kaikenlaiseen veden siirtämiseen18V:n vesipumppu on täydellinen ratkaisu sadevedellä kasteluun ja kaikenlaiseen veden siirtämiseen

18V ONE+™ -vesipumppu
RYOBI® on laajentanut vesipumppujen valikoimaansa uudella sauvanmallisella 18V:n ONE+™ -vesipumpulla. Tätä uutta työkalua voidaan käyttää monenlaiseen veden siirtämiseen kotitalouksissa, esimerkiksi veden tyhjentämiseen paljuista tai porealtaista. Soveltuu myös veden pumppaamiseen sadevesisäiliöistä puutarhan kasteluun.
Miten 18V ONE+™ -vesipumppu toimii?
Valitse ensin letku. 18V ONE+™ -vesipumpun mukana toimitetaan 80 cm:n poistoletku, jossa on 1 ½ tuuman väkäsliitin. Myös tavallinen puutarhaletku voidaan liittää pumppuun G ¾ -sovittimellamme. Liitä suodatin ja aseta pumppu vesilähteeseen. Käynnistä pumppu ja anna sen tehdä työnsä. Vesipumppu alkaa imeä vettä ja pumpata sitä ulos letkusta. Nopea ja helppokäyttöinen vesipumppu, jonka virtausnopeus on peräti 3 360 l/h, on erinomainen työkalu veden nopeaan siirtämiseen. Suodatin kerää suuremmat roskat tai lehdet, jotta ne eivät vahingoita pumppua.
Kiinnitä pumppu koukulla
Pumpussa olevalla koukulla sen voi kiinnittää esimerkiksi tynnyrin reunaan pumppaamisen ajaksi. Käyttäjä voi valita veden pumppausajaksi 5, 10 tai 15 minuuttia. Kuivakäymisenesto sammuttaa pumpun automaattisesti, kun vesilähde on tyhjä, mikä auttaa ehkäisemään vaurioita ja pidentää akunkestoa. Toiminto antaa käyttäjälle mielenrauhan pumpun turvallisuudesta ja tehokkuudesta.
 
Fatpump
 

Teho

18 V

Veden sisääntulon koko

25 mm

Virtausnopeus

56 l/h

Suurin toimituskorkeus

7 m

Suurin upotussyvyys

1,2 m

Paino (ilman akkua)

2,5 kg

Tuotenumero

5133005716

EAN-koodi

4892210217998

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vihreä valinta 
ONE+™-vesipumppu on ympäristöystävällinen puutarhan apuväline, sillä se pystyy pumppaamaan sadevettä keräysastiasta ja kierrättämään sitä kasteluvedeksi.
Miksi RYOBI®?

ONE+™-tuoteperheen uusinta jäsentä, 18V:n sauvanmallista vesipumppua, voidaan käyttää millä tahansa ONE+™-akulla. Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet tee-se-itse-remontoinnissa ja puutarha- ja autonhuoltotöissä.

ONE+™ -sarja on tarjonnut laajaa, yhdellä akulla toimivaa puutarha- ja sähkötyökalujen valikoimaa jo yli 25 vuoden ajan, vuodesta 1996 alkaen. Sen ansiosta ONE+™ -järjestelmä on akkukäyttöisten tee-se-itse-harrastajalle sopivien työkalujen markkinajohtaja kaikkialla maailmassa.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.


Tietoa RYOBI

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.


Yhteystiedot

Matias Poutanen
Sales Director AEG & RYOBI
Matias Poutanen
Elli Kangasaho-Hansen
Marketing Specialist RYOBI
Elli Kangasaho-Hansen

Aiheeseen liittyvät linkit